Rescue

"Rescue" este solutia ideala pentru transport si suport medical avind capabilitati de stingere a incendiilor si acces in regim sustinut pe toate formele de relief indiferent de vreme. Cu solutii imprumutate din activitatea de offroad extrem, versiunea "performance" de RESCUE poate rivaliza cu orice masina preparata pt offroad aceasta in ciuda aparentelor de masina mare .

 Cu ajutorul rotilor mari si a distributiei corecte a masei , RESCUE  poate depasi in majoritatea situatiilor o masina cu doua locuri de offroad cu diferenta ca o poate face avind 11 persoane la bord. Facem aceasta paralela intre RESCUE si o masina preparata de offroad doar pentru a intelege mai bine capabilitatile ascunse sub aspectul general, astfel putem spune ca RESCUE are propria sa clasa. Cu dimensiuni de 5.200/2.700/2.390 si o greutate de 3.2 tone, RESCUE poate avea accesorii precum pompe de apa pentru pompieri, rezervor de 620 l de apa, perne pnenumatice pentru a trece peste apa/zapada, senile pe rotile din spate, rack pliabil,o targa medicala (cu acces pe usa laterala speciala) , sistem plug, terratrip, gps.

 Transmisia "heavy duty" cu diferential blocabil este pusa in miscare de motoare pe benzina ( versiunea performanta) de 340 pana la 500 de cai putere, sau diesel cu 218 sau 304 cp. Pentru aplicatii militare motoarele pot avea protectii suplimentare electromagnetice si izolatie speciala impotriva apei. Sunt multe aspecte de personalizare pe care le putem acoperi, iar  pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Fire Fighter

Fire fighter este o masina autentica de offroad extrem in doua locuri, care poate transporta un rezervor de 250l de apa pentru stingerea unui focar sau asigurarea sigurantei in situatia explorarii in teren incendiat. Conceptul acestei masini este de a asigura prezenta responsabililor in orice zona de teren accidentat pe orice vreme si in orice situatie. Cu o buna tehnica de pilotaj, aceasta masina nu are limite pe orice gen de teren s-ar afla, si poate aduce in siguranta cei doi pasageri indiferent de eventualele evenimente de pe traseu. Masina acumulează experiență a mulți ani de offroad intens și ofera cele mai bune practici în domeniu.

 

     NOUTATI

Ghe-O Motors

Soseaua de Centura, 5A, Pipera-Tunari, Ilfov

Bucuresti, Romania

T: +40744649215

URMEAZA-NE PE YOUTUBE

URMEAZA-NE PE FACEBOOK

Ghe-O Rescue

Ghe-O Fire Fighter

WARRIOR

vor fi prezente la Salonul Auto Moto

intre 5-6 Aprilie,Piata Constitutiei, Bucuresti.