WARRIOR 500BHP

Warrior este construit pentru a oferi  putere bruta, cu un motor LS3 si Mast Motorsport ECU, Warrior dezlantuie cei 500 de CP ai sai prin transmisia cu diferentiale blocabile. Anvelopele de 44 inch cu jante de aluminiu si beadlockuri vor trece peste orice tip de teren si vor oferi o buna utilizare a puterii motorolui. Warrior  face ca orice  explorare de offroad  extrem sa fie  insotita de adrenalina aferenta acestui tip de comportament.

 Ca termen de comparatie pt a descrie acceleratia in conditii de teren accidentat, pe cel putin 50 m de acceleratie Warrior poate depasi orice masina de curse-strada. Pilotajul Warriorului necesita o indemanare avansata nu numai din cauzei puterii brute demultiplicate ci si din cauza puntii-spate directoare, a cutiei speciale de transfer in trei rapoarte si a suspensiei care are setari speciale de offroad.

 Ca toate prototipurile, Ghe-o Motors, Warrior are o cusca proiectata pentru siguranta, scaune ce au perne de aer si centuri in 5 puncte,  astfel in eventualitatea rostogolii pilotul se afla in siguranta. Sunt multe optiuni care pot fi personalizate in functie de necesitatile/ solicitarile pilotului chiar daca Warrior a trecut testul timpului configurindu-si propriul sau ecosistem.

 

     NOUTATI

Ghe-O Motors

Soseaua de Centura, 5A, Pipera-Tunari, Ilfov

Bucuresti, Romania

T: +40744649215

URMEAZA-NE PE YOUTUBE

URMEAZA-NE PE FACEBOOK

Ghe-O Rescue

Ghe-O Fire Fighter

WARRIOR

vor fi prezente la Salonul Auto Moto

intre 5-6 Aprilie,Piata Constitutiei, Bucuresti.